Tuotteet

Tutustu tuotteisiimme
Etsi lähin jälleenmyyjäsi kartalta →

Kuoma®-talvijalkineet

Kuoma®-talvijalkineet ovat erittäin lämpimät ja kevyet sekä mukavat jalassa. Kaikissa jalkineissa on pitävä ja iskua vaimentava pohja myös talvipakkasilla. Lisäksi kaikissa jalkineissa on vaihdettava sisäpohja sekä suurimmassa osassa malleista turvallisuutta lisäävä heijastin. Jalkineiden pintamateriaalit hylkivät vettä ja likaa. Kuoma-jalkineet soveltuvat erittäin hyvin ulkoiluun kovillakin talvipakkasilla.

Suosittujen kuoma®-talvijalkineiden materiaaleiksi on valittu parhaita nykyaikaisia, kevyitä, lämpöä hyvin eristäviä ja vettä hylkiviä aineita, joista uudenaikaisella valmistustekniikalla lopputulokseksi saadaan kovaankin suomalaiseen talveen sopivat vapaa-ajan jalkineet.

Mallit

Kuoma®-talvijalkineita valmistetaan useita eri malleja, saappaissa on tarra-, putki- ja lumilukkomallit sekä nilkkureissa tarra- ja nauhamallit. Jalkineita valmistetaan kaikille ikäryhmille, niin lapsille, naisille kuin miehillekin, pienin valmistettava koko on 19 ja suurin 49. Lasten mallit on suunniteltu siten, että ne on helppo pukea päälle ja ne tukevat kasvavan lapsen jalkaa. Naisille on suunniteltu sekä lestiltään kapeampia että leveämpiä jalkineita, ja osassa naisten malleja on sirompi pohjan muotoilu.

Hoito-ohje

Kuoma®-talvijalkineiden puhdistukseen suositellaan kosteaa kangasta, jolla puhdistetaan lika jalkineista. Pesuohjelapulla merkityt kuoma®-talvijalkineet voidaan ohjeita huolellisesti noudattaen myös pestä, lämpötilan tulee olla enintään 40°C ja kuivaus enintään 40°C.

Kuoma®-kesäjalkineet

Kotimaiset kuoma®-kesäjalkineet ovat erityisen mukavat ja kevyet vapaa-ajan ulkoilujalkineet, jotka sopivat niin sauvakävelyyn kuin city-lenkkareiksi erityisesti välikausina ja kesällä.

Kengät ovat aitoa nahkaa, ja ne ovat kevyet ja kestävät. Lenkkareissa on turvallisuutta lisäävä heijastin, anatominen ja tilava lesti sekä joustava ja iskua vaimentava pohja. Lisäksi kuoma®-kesäjalkineissa on vaihdettava muotoiltu sisäpohja sekä erillinen välipohja, jonka voi tarpeen vaatiessa ottaa pois. KVD-menetelmällä kengän sisätilavuutta voidaan muunnella.

Hoito-ohje

Kuoma®-lenkkarit ovat valmistettu aidosta nahasta. Suosittelemme jalkineiden suojaamista ja hoitamista nahalle tarkoitetuilla kosteutta ja likaa hylkivillä suoja- ja hoitoaineilla (sumute). Käsittely ennen käyttöönottoa sekä tarvittaessa myöhemmin pidentää jalkineiden käyttöikää.

Puhdistusohje

Kengän pinta voidaan tarvittaessa puhdistaa mokkaharjalla harjaamalla. Puhdistukseen voidaan käyttää myös kosteaa liinaa. Nahkajalkineet eivät kestä vesipesua.

Saappaat

Suosittuja kuoma®-talvisaappaita valmistetaan useita eri malleja niin lapsille kuin aikuisillekin. Saatavana on laaja valikoima värejä ja kuoseja…

Lue lisää

kategoria_talvi
Kategoria_huopasaappaat

Huopasaappaat

Kuoma®-huopakengissä yhdistyvät lämmin aito lampaanvillahuopa ja kevyt kestävä PU-pohja nykyajan olosuhteisiin sopiviksi huopikkaiksi. Kuoma®-huopikkaissa on lämmin villapohjallinen ja kosteutta hylkivät vahvikkeet.

Lue lisää

Nilkkurit

Nilkkureissa on malleja on niin lapsille kuin aikuisillekin. Niitä valmistetaan tarra-,  nauha- tai vetoketjukiinnityksellä.

Lue lisää

kategoria_nilkkurit
kategoria_vapaa-aika

Lenkkarit

Kuoma®-lenkkarit soveltuvat niin lapsille, naisille kuin miehillekin vapaa-ajan jalkineiksi ja niitä valmistetaan kokoja 23-49 sekä matalana että nilkkakorkuisena mallina. Ne ovat aitoa nahkaa, kevyet ja kestävät ja sopivat mm. kuntoiluun, vapaa-aikaan ja sauvakävelyyn.

Lue lisää

Avainlippu-tunnus, merkki suomalaisuudesta

Kaikille kuoma®-jalkineille on myönnetty kotimaisen tuotteen Avainlippu-tunnus. Jalkineiden valmistuksessa käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja laadunvalvontaa suoritetaan eri työvaiheissa.

Avainlippu_Sininen_rgb